En tredjedel af kødet er tørret ved lav temperatur, og udgør en koncentreret kilde til protein som frisk kød alene ikke kan matche.
Den eneste måde det friske konserveres på, er ved nedkøling – ingen konserveringsmidler.
Råvare lynfryses så de friske ingredienser bevarer deres egenskaber – ingen konserveringsmidler.
Det tørrede kød og fisk laves ved 90 ºC af frisk kød – Naturlige konserveringsmidler.
Ingredienser:
Frisk kylling (13%), friske hele æg (7%), frisk kalkun (7%),friske hele sild (7%), frisk kyllingelever (6%), frisk helhellefisk (4%), frisk kalkunlever (4%), frisk kyllingehals(4%), frisk kyllingehjerte (4%), frisk kalkunhjerte (4%),kylling (dehydreret, 4%), kalkun (dehydreret, 4%), helmakrel (dehydreret, 4%), hel sardin (dehydreret, 4%), helsild (dehydreret, 4%), hele røde linser, hele grønne linser,hele grønne ærter, linsefiber, hele kikærter, hele gule ærter,hele pintobønner, kyllinge-brusk (1%), hele hvide bønner,silde-olie (1%), kyllingefedt (1%), kalkun-brusk (1%),kyllingelever (Frysetørret), kalkunlever (Frysetørret), friskhel græskar, frisk hel mandel-græskar, frisk hel zucchini,frisk hel pastinak, friske gulerødder, friske hele Red Deliciousæbler, friske hele Bartlett pærer, frisk have-kål, frisk spinat,frisk rødbede, frisk majroe, brun tang, frisk tranebær,friske hele blåbær, frisk Ellebladet Bærmispel, cikorierod,gurkemeje, mælkebøtte, glat burre, lavendelblomst, læge-stokrose, hyben. TILSÆTNINGER (pr. kg): Næringsmæssigetilsætninger: Zink chelat: 100mg. Konserveret naturligt medvitamin E. Zootekniske Tilsætninger: Enterococcus faeciumNCIMB10415: 600×10^6 CFU