Sådan virker det

Afspil video

Hundeshampoo til irriteret og sart hud 

DKK 189,95

Plejer sart og irriteret hud. Shampooen her et højt indhold af pleje, som beskytter huden og giver blød pels.

Afhjælper:

Rødme på poter og krop, Eksem og kløe.

Hjælper den sarte hud tilbage i balance. Ved mistanke om svamp eller hudbetændelse anbefaler vi brug af DanaVet Shampoo med Klorhexidin.

5% rabat ved køb af 2
10% rabat ved køb af 3+

Indeholder havrekim, der virker fugtgivende, rensende og anti-irriterende. Kreatin giver pelsen styrke, mens ceramid A2 beskytter og genopbygger huden. Jojobaolie giver hud og pels ekstra pleje og glans. Uden brug af parfume, farvestoffer og skrap konservering. Deklareret i samarbejde med Astma- og allergi Danmark.

Ryst flasken inden brug. Skyl pelsen godt igennem med lunkent vand. 5-10 kg. anvendes ca. 15 ml. shampoo, 15-25 kg. anvendes ca. 25 ml. shampoo. Til mindre hunde og katte, bruges der 2 ml. pr. kg. kropsvægt. Shampooen hældes ned langs rygsøjlen og masseres godt ned i pelsen. Lad herefter virke i 2-3 minutter. Skyl efter med rigeligt lunkent vand.

Vi anbefalet at punktvaske hunden på det udsatte område, hvis ikke hele hundens krop har brug for vask.

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Sodium Chloride, Panthenol, Glycereth-2 Cocoate, Phenoxyethanol, Sodium Cocoamphoacetate, Caprylyl Glycol, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Creatine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Allantoin, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Citric Acid, PEG-8, Dipropylene Glycol, Glyceryl Caprylate, Potassium Sorbate, PEG-8/Smdi C opolymer, Palmitoyl Myristyl Serinate, Sodium Polyacrylate, Tocopherol, Sorbic Acid, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate. Deklaration: 5-15 % anioniske tensider. < 5 % nonioniske og amfotere tensider. Konserveringsmiddel (Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate. Deklaration: 5-15 % anioniske tensider. < 5 % nonioniske og amfotere tensider. Konserveringsmiddel (Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sorbic Acid). * Økologisk certificeret i henhold til NOP.

Astma allergi
Logosamling fra lokale aktionsgrupper

Ofte stillede spørgsmål

Alle DanaVets egne produkter er udviklet og produceret i Danmark på en fabrik som er IFS certificeret. IFS HPC 2 er en version af IFS-specialen til husholdnings- og personlig plejeprodukter til kontrol af sikkerhedsanvendelsen af produkter til kunden og god fremstillingspraksis i produktionsfaciliteten. www.ifs-certificering.com

Produkter der viser Dannebrog som DanaVets produkter gør, skal være produceret i Danmark, for at det Danske flag må vises på produkterne. 

DanaVets plejeprodukter, er miljøvenlige i det omfang som er muligt. Det vil sige, at ikke alle DanaVets produkter bære svanemærket, fordi de ikke kan opfylde svanemærkets krav til indhold. Det er et bevist valg, da vi vægter allergivenlighed, samt at produkterne er virk bare højest. Når det er sagt så arbejder vi hele tiden på, at forbedre produkterne i forholde til de nyeste studier inden for både allergi og miljøvenlighed. Det er lykkes os at få astma-og allergimærket vores klorhexidin shampoo fra næste produktion, det samme gælder vores ørerens, som ligeledes vil være mærket med astma- og allergimæreket (den blå krans) fra næste produktion. Svanemærket er noget vi konstant har øje på og vi arbejder på, vores mål er at alle DanaVets produkter sjak bære svanen, når kemien er udviklet til at kunne opnå samme effekt. Vores emballager er genanvendelig og alt emballage FSC mærket.   

Hvis produktet er i ubrudt emballage, er det muligt at returnere og få signe penge retur. Skriv på support@danavet.dk husk at oplyse ordre nummer. 

Produkterne kan godt anvendes på hamster og kaniner, men det er vigtigt at rådføre sig med dyrlægen først. Har dyret sår som skal vaskes, anbefaler vi at punkt vaske dyret hvis muligt, så ikke hele dyret gøres våd.

Har du købt et DanaVet produkt, som du efter afprøvning ikke er tilfreds med, kan du sende dine kommentar til os på Support@danavet.dk Herefter vil bede dig returnere produktet, hvorefter vi vil refundere købet.

Hvis der bestilles inden kl 12.00 om fredagen, er det muligt at få leveret via GLS pakkeshops, som tilbyder lørdags udbringning. Tjek evt. på GLS hjemmeside hvilke butikker der tilbyder lørdagslevering.

Uanset hvilket produkt der er tale om, så siddet vi klar på telefon, chat og mail for at hjælpe og vejlede omkring produkterne. Spørg endelig.

Telefon support: 30612695

Mail: support@danavet.dk 

Står du og mangler en vare til behandling AKUT, så ring til os på:                      Tlf.  30612695

Så finder vi den hurtigste løsning sammen. 

DanaVet®

Hundeshampoo fra DanaVet

DanaVets special shampooer til hunde er udviklet uden brug af parfume og indeholder kun mild konservering, samt skånsomme vaskeaktiver der beskytter hudens barrierer. Det gør shampooerne ideelle til lindring af hudproblemer som eksempelvis eksem, sår herunder hotspot, rød hud, irriteret hud, skæl, tør hud, kløe osv.

Skulle der opstå spørgsmål, så ring til os på Tlf. 30612695 

Bæredygtig hundeshampoo

Vær med til at gøre en forskel sammen med DanaVet. Bæredygtighed er til gavn for både dyr og mennesker. Derfor samarbejder vi udelukkende med leverandører, som kan garanter for kvalitet og bæredygtighed. Hos DanaVet certificere vi vores produkter med Astma- og allergi Danmark  den blå krans, samt svanemærket på de fleste af vores produkter.

Med DanaVets produkter vil vi gerne kunne tilbyde det bedst mulige hundeliv, gennem bæredygtig, allergivenlig kvalitetspleje. Når du vælger DanaVet kan du gøre det med god samvittighed og med tanken om at du gør noget godt for din hund, dig selv og vores verden.

Hos DanaVet.dk, har vi altid stræbet efter at have en god dialog med vores kunder i forhold til sortiment og opbygning af webshoppen. Med gode Trustpilot-bedømmelser og likes på Facebook har vi en god fornemmelse af, at vi har gjort noget rigtigt. Der knokles hver dag for at give dig den hurtigste levering og den bedste service. Hvis du har spørgsmål eller problemer, kan du altid skrive til vores kundeservice på support@danavet.dk eller ringe på 30612695.

Patricia yde Haunstrup

Shampoo til hunde med sart eller irriteret hud. Indeholder allergivenlige hudplejende ingredienser. Giver silkeblød pels.

DKK 189.95

5% rabat ved køb af 2
10% rabat ved køb af 3+

Plejer irriteret og sart hud. Shampooen har et højt indhold af pleje, som beskytter huden og giver blød pels. Afhjælper rødme, eksem og  kløe, samt hjælper den sarte hud tilbage i balance.

Indeholder havrekim, der virker fugtgivende, rensende og anti-irriterende. Kreatin giver pelsen styrke, mens ceramid A2 beskytter og genopbygger huden. Jojobaolie giver hud og pels ekstra pleje og glans. Uden brug af parfume, farvestoffer og skrap konservering. Deklareret i samarbejde med Astma- og allergi Danmark.

Afspil video