Klorhexidinshampoo til hest

Sådan virker det

Afspil video

Shampoo med klorhexidin 3% til Heste 500 ml.

DKK 279,95,-

DanaVets Klorhexidinshampoo til heste indeholder 3% klorhexidin, som virker antiseptisk. Shampooen renser uden at irritere huden og svir ikke, heller ikke i åbne sår. Indeholder, plejende og beroligende ingredienser, som hjælper huden tilbage i balance. Indeholder ikke skrappe vaskeaktiver, konserveringsmiddel, farvestoffer eller parfume.

  • Sår. Renser og plejer dækkensår, sår på ben og krop, bidsår osv. 
  • Allergi “udbrud” sommereksem. Allergiramt hud, hudbetændelse mm. vask 2-3 gange i ugen til bedring ses, herefter anbefaler vi brug af allergivenlig shampoo 1 gang i ugen. Husk balsamspray.
  • Muk og svamp Vask det udsatte område og gentag 2-3 gange i ugen til bedring ses.

5% rabat ved køb af 2
10% rabat ved køb af 3+

Ved andre hudirritationer uden inflammation (betændelse), anbefaler vi brug af DanaVets shampoo til irriteret og sart hud.

Vi anbefaler at du rådføre dig med en dyrlæge, hvis der ikke ses bedring efter første vask. Hudlidelsen kan da kræve medicinsk behandling sideløbende.

For ekstra pleje af hud og pels, anbefaler vi brug af DanaVets balsamspray efter vask, specielt hvis hesten klør sig.

Brugsanvisning: Ryst flasken grundigt inden brug. Brus pelsen godt igennem med lunkent vand. Shampooen fordeles på det områder der ønskes behandlet, masseres godt ned i pelsen/huden. Lad herefter virke i 5-10 minutter. Skyl efter med rigeligt lunkent vand. Efterbehandl evt. med DanaVet balsamspray / hudbalsam skal ikke skylles ud. 

Ingredients: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Sodium Laureth Sulfate, Chlorhexidine Digluconate, Glycerin, Panthenol, Glycereth-2 Cocoate, Phenoxyethanol, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Chloride, Caprylyl Glycol, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric Acid, Allantoin, Piroctone Olamine, Sodium Benzoate, Dipropylene Glycol, Glyceryl Caprylate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate. * Økologisk certificeret i henhold til NOP. 500 ml.

Ofte stillede spørgsmål

Alle DanaVets egne produkter er udviklet og produceret i Danmark på en fabrik som er IFS certificeret. IFS HPC 2 er en version af IFS-specialen til husholdnings- og personlig plejeprodukter til kontrol af sikkerhedsanvendelsen af produkter til kunden og god fremstillingspraksis i produktionsfaciliteten. www.ifs-certificering.com

Produkter der viser Dannebrog som DanaVets produkter gør, skal være produceret i Danmark, for at det Danske flag må vises på produkterne. 

DanaVets plejeprodukter, er miljøvenlige i det omfang som er muligt. Det vil sige, at ikke alle DanaVets produkter bære svanemærket, fordi de ikke kan opfylde svanemærkets krav til indhold. Det er et bevist valg, da vi vægter allergivenlighed, samt at produkterne er virk bare højest. Når det er sagt så arbejder vi hele tiden på, at forbedre produkterne i forholde til de nyeste studier inden for både allergi og miljøvenlighed. Det er lykkes os at få astma-og allergimærket vores klorhexidin shampoo fra næste produktion, det samme gælder vores ørerens, som ligeledes vil være mærket med astma- og allergimæreket (den blå krans) fra næste produktion. Svanemærket er noget vi konstant har øje på og vi arbejder på, vores mål er at alle DanaVets produkter sjak bære svanen, når kemien er udviklet til at kunne opnå samme effekt. Vores emballager er genanvendelig og alt emballage FSC mærket.   

Hvis produktet er i ubrudt emballage, er det muligt at returnere og få signe penge retur. Skriv på support@danavet.dk husk at oplyse ordre nummer. 

Produkterne kan godt anvendes på hamster og kaniner, men det er vigtigt at rådføre sig med dyrlægen først. Har dyret sår som skal vaskes, anbefaler vi at punkt vaske dyret hvis muligt, så ikke hele dyret gøres våd.

Har du købt et DanaVet produkt, som du efter afprøvning ikke er tilfreds med, kan du sende dine kommentar til os på Support@danavet.dk Herefter vil bede dig returnere produktet, hvorefter vi vil refundere købet.

Hvis der bestilles inden kl 12.00 om fredagen, er det muligt at få leveret via GLS pakkeshops, som tilbyder lørdags udbringning. Tjek evt. på GLS hjemmeside hvilke butikker der tilbyder lørdagslevering.

Uanset hvilket produkt der er tale om, så siddet vi klar på telefon, chat og mail for at hjælpe og vejlede omkring produkterne. Spørg endelig.

Telefon support: 30612695

Mail: support@danavet.dk 

Står du og mangler en vare til behandling AKUT, så ring til os på:                      Tlf.  30612695

Så finder vi den hurtigste løsning sammen. 

Afspil video

Om Danavet

Shampooerne er udviklet uden brug af parfume og indeholder kun mild konservering, samt skånsomme vaskeaktiver der beskytter hudens barrierer. Det gør shampooerne ideelle til lindring af hudproblemer som eksem, sår, rød hud, irriteret hud, skæl, tør hud, og mest af alt kløe.

Vi anbefaler at du snakker med din dyrlæge hvis der opstår hudproblemer. Flere dyreklinikker forhandler allerede DanaVets produkter og kan rådgive omkring hvilken der passer bedst til jer. Hvis der opstår spørgsmål så ring gerne på tlf. 30 61 26 95 så sidder vi klar til at rådgive.

Vær med til at gøre en forskel sammen med DanaVet. Bæredygtighed er til gavn for både dyr og mennesker. Derfor samarbejder vi udelukkende med leverandører, som kan garanter for kvalitet og bæredygtighed.

Det bedst mulige liv, gennem bæredygtig allergivenlig kvalitetspleje. Når du vælger DanaVet kan du gøre det med god samvittighed og med tanken om at du gør noget godt for vores verden.

Astma allergi
Logosamling fra lokale aktionsgrupper

 

Hos DanaVet har vi altid stræbet efter at have en god dialog med vores kunder i forhold til sortiment og opbygning af webshoppen. Med gode Trustpilot-bedømmelser og likes på Facebook har vi en god fornemmelse af, at vi har gjort noget rigtigt. Der knokles hver dag for at give dig den hurtigste levering og den bedste service. Hvis du har spørgsmål eller problemer, kan du altid skrive til vores kundeservice på support@danavet.dk eller ringe på tlf. 30612695.

Patricia Y. Haunstrup 

Klorhexidinshampoo til hest

Klorhexidinshampoo 3% til heste        DKK 279,95,-

5% rabat ved køb af 2
10% rabat ved køb af 3+

DanaVets Klorhexidinshampoo til heste indeholder 3% klorhexidin, som har desinficerende egenskaber. Shampooen renser uden at irritere huden og svir ikke. Indeholder plejende og beroligende ingredienser, som hjælper huden tilbage i balance. Indeholder ikke skrappe vaskeaktiver, konserveringsmiddel, farvestoffer eller parfume.

Udviklet og produceret af specialister i Danmark.