Øjenrens

Sådan virker det

Afspil video

Øjenrens til Katte

DKK 79.95

DanaVet øjenrens til katte kan bruges flere gange dagligt, eller så snart der opstår puds i øjet. 125 ml.

Øjenklatter, skylning af øjnene, forebyggende mod øjenbetændelse

Produktet er Astma- og Allergimærket 

5% rabat ved køb af 2
10% rabat ved køb af 3+

DanaVets øjenrens kan bruges forebyggende hvis din kat har tildens til øjenbetændelse, efter eksempelvis klipning skylles hår/snavs ud af øjet for at undgå infektion.

Flere katteracer har tildens til dannelse af øjenklatter, her kan øjenrensen med fordel hældes ud på en vatrondel, så smuds og øjenklatter let tørres væk.

Hvis øjet er rødt og irriteret eller der er mistanke om øjenbetændelse, kontakt da dyrlæge.

Brugsanvisning til Katte: Hæld en passende mængde øjenrens ud på en vatrondel, tør øjet fra næsen og ud. Kan også bruges som skylle væske ved at klemme på flasken. Pas på, at der ikke overføres smitte fra et øje til et andet, undgå at spidsen berører øjet og brug en vatrondel per øje. 125 ml.

Ingredients: Aqua, Sodium Chloride, Salicylic Acid, Sodium Hydroxide, Boric Acid

Ofte stillede spørgsmål

Alle DanaVets egne produkter er udviklet og produceret i Danmark på en fabrik som er IFS certificeret. IFS HPC 2 er en version af IFS-specialen til husholdnings- og personlig plejeprodukter til kontrol af sikkerhedsanvendelsen af produkter til kunden og god fremstillingspraksis i produktionsfaciliteten. www.ifs-certificering.com

Produkter der viser Dannebrog som DanaVets produkter gør, skal være produceret i Danmark, for at det Danske flag må vises på produkterne. 

DanaVets plejeprodukter, er miljøvenlige i det omfang som er muligt. Det vil sige, at ikke alle DanaVets produkter bære svanemærket, fordi de ikke kan opfylde svanemærkets krav til indhold. Det er et bevist valg, da vi vægter allergivenlighed, samt at produkterne er virk bare højest. Når det er sagt så arbejder vi hele tiden på, at forbedre produkterne i forholde til de nyeste studier inden for både allergi og miljøvenlighed. Det er lykkes os at få astma-og allergimærket vores klorhexidin shampoo fra næste produktion, det samme gælder vores ørerens, som ligeledes vil være mærket med astma- og allergimæreket (den blå krans) fra næste produktion. Svanemærket er noget vi konstant har øje på og vi arbejder på, vores mål er at alle DanaVets produkter sjak bære svanen, når kemien er udviklet til at kunne opnå samme effekt. Vores emballager er genanvendelig og alt emballage FSC mærket.   

Hvis produktet er i ubrudt emballage, er det muligt at returnere og få signe penge retur. Skriv på support@danavet.dk husk at oplyse ordre nummer. 

Produkterne kan godt anvendes på hamster og kaniner, men det er vigtigt at rådføre sig med dyrlægen først. Har dyret sår som skal vaskes, anbefaler vi at punkt vaske dyret hvis muligt, så ikke hele dyret gøres våd.

Har du købt et DanaVet produkt, som du efter afprøvning ikke er tilfreds med, kan du sende dine kommentar til os på Support@danavet.dk Herefter vil bede dig returnere produktet, hvorefter vi vil refundere købet.

Hvis der bestilles inden kl 12.00 om fredagen, er det muligt at få leveret via GLS pakkeshops, som tilbyder lørdags udbringning. Tjek evt. på GLS hjemmeside hvilke butikker der tilbyder lørdagslevering.

Uanset hvilket produkt der er tale om, så siddet vi klar på telefon, chat og mail for at hjælpe og vejlede omkring produkterne. Spørg endelig.

Telefon support: 30612695

Mail: support@danavet.dk 

Står du og mangler en vare til behandling AKUT, så ring til os på:                      Tlf.  30612695

Så finder vi den hurtigste løsning sammen. 

Afspil video

Om Danavet

DanaVets øjenrens er udviklet og produceret i Danmark, med tanke på allergivenlighed og miljø. 

Vi anbefaler at du snakker med din dyrlæge hvis der opstår ører, øjne eller hudproblemer. Flere dyreklinikker forhandler allerede DanaVets produkter og kan rådgive omkring hvilken der passer bedst til jer. Hvis der opstår spørgsmål så ring gerne på tlf. 30 61 26 95 så sidder vi klar til at rådgive.

Vær med til at gøre en forskel sammen med DanaVet. Bæredygtighed er til gavn for både dyr og mennesker. Derfor samarbejder vi udelukkende med leverandører, som kan garanter for kvalitet og bæredygtighed.

Det bedst mulige liv, gennem bæredygtig allergivenlig kvalitetspleje. Når du vælger DanaVet kan du gøre det med god samvittighed og med tanken om at du gør noget godt for vores verden.

Astma allergi
Logosamling fra lokale aktionsgrupper

Astma-Allergi Danmarks allergimærkning er din tryghed

Din garant for, at produktet er blevet vurderet grundigt og altid er uden parfume og andre ingredienser, som er kendt for at have en særlig allergirisiko.

Astma-Allergi Danmarks logo har i mange årtier været forbrugernes sikre pejlemærke. Logoet vil fortsætte som en hjælp til et allergivenligt produktvalg.

Din garant for, at produktet er blevet vurderet grundigt og altid er uden parfume og andre ingredienser, som er kendt for at have en særlig allergirisiko.

Astma-Allergi Danmarks logo har i mange årtier været forbrugernes sikre pejlemærke. Logoet vil fortsætte som en hjælp til et allergivenligt produktvalg.

Astma-Allergi Danmark og allergimærkningen Den Blå Krans har altid været non-profit – og med de tre non-profit medlemsforeninger i ryggen er Asthma Allergy Nordic i samme stil forbrugernes mærke i modsætning til eksempelvis kommercielle mærker.

Øjenrens

Øjenrens til katte DKK 79.95

DanaVet øjenrens til katte kan bruges flere gange dagligt, eller så snart der opstår puds i øjet.  

  • Øjenklatter
  • Skylning af øjnene
  • Forebyggende 

5% rabat ved køb af 2
10% rabat ved køb af 3+