Allergivenlige produkter til hunde

DanaVet ønsker at gøre en forskel.  Ikke kun for dig og din hund, men for verden. Vi udvikler, producere og forhandler produkter, der tager hensyn til mennesker, dyr og miljø.

Astma allergi
Logosamling fra lokale aktionsgrupper

Allergivenlig kvalitetspleje til din hund

DanaVet ønsker at gøre en forskel.  men for verden. Vi skaber produkter, der tager hensyn til mennesker, dyr og miljø. Udviklet og produceret i Danmark. Ikke kun for dig, og dit dyr men for verden. 

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a allergivenlig shampoo til hund at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters

Afspil video

DanaVet ønsker at hjælpe dyr med hudproblemer.

Shampooerne er udviklet uden brug af parfume og indeholder kun mild konservering, samt skånsomme vaskeaktiver der beskytter hudens barrierer. Det gør shampooerne ideelle til lindring af hudproblemer som eksem, sår, rød hud, irriteret hud, skæl, tør hud, og mest af alt kløe.

Vi anbefaler at du snakker med din dyrlæge hvis der opstår hudproblemer. Flere dyreklinikker forhandler allerede DanaVets produkter og kan rådgive omkring hvilken der passer bedst til jer. Hvis der opstår spørgsmål så ring gerne på tlf. 30 61 26 95 så sidder vi klar til at rådgive.

DanVets specialudviklede pels- og hudpleje produkter.

Du kan altid finde en allergi- og miljøvenlig DanaVet shampoo, der passer perfekt til din hund, kat eller hest uanset race, alder og særlige hud- og pelsplejende behov. DanaVet består af et plejende sortiment af kvalitetsprodukter, som medvirker til at holde dit kæledyr velplejet.

Allergi- og miljøvenlige produkter til dyr

Vær med til at gøre en forskel sammen med DanaVet. Bæredygtighed er til gavn for både dyr og mennesker. Derfor samarbejder vi udelukkende med leverandører, som kan garanter for kvalitet og bæredygtighed.

Ambition er at udvikle produkter, der kan give vores kæledyr det bedst mulige liv, gennem bæredygtig allergivenlig kvalitetspleje. Når du vælger DanaVet kan du gøre det med god samvittighed og med tanken om at du gør noget godt for vores verden.