Sådan virker det

Afspil video

Allergivenlig Shampoo til Katte

DKK 189,95

DanaVets allergivenlige shampoo til Katte er meget mild og indeholder ingen parfume, eller farvestoffer som kan irritere huden. Har gode fugtgivende egenskaber, som beskytter og bevare hudens barriere. Kan bruges til hyppig vask ved eksempelvis allergi. Plejer og afhjælper:

kløende hud, eksempelvis ved allergi – God katte og killing shampoo da den ikke affedter huden – Meget mild og skånsom katte shampoo

5% rabat ved køb af 2
10% rabat ved køb af 3+

Vasker allergener som pollen, græs mm. ud af pelsen, samt beroliger den kløende hud. 

Indeholder havrekim som virker plejende, fugtgivende og anti-irriterende på huden. Vitamin B5 plejer og genopbygger huden. DanaVets allergivenlige shampoo er udviklet og produceret i Danmark. Deklareret i samarbejde med astma- og allergi Danmark, samt svanemærket.

Shampooen er specialudviklet til allergiramt hud. Ved allergisk “udbrud” sår, hudbetændelse mm. anbefaler vi brug af Danavets klorhexidinshampoo og efterfølgende hudbalsam.

Ryst flasken grundigt inden brug. Brus pelsen godt igennem med lunkent vand. 5-10 kg. anvendes ca. 15 ml. shampoo, 15-25 kg. anvendes ca. 25 ml. shampoo. Til mindre hunde og katte, bruges der 2 ml. pr. kg. kropsvægt. Shampooen hældes ned langs rygsøjlen og masseres godt ned i pelsen. Lad herefter virke i 5-10 minutter. Skyl efter med rigeligt lunkent vand. Efterbehandl evt. med DanaVet balsamspray

Aqua, Coco-Glucoside, Sodium Coco-Sulfate, Glycerin, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Glyceryl Oleate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Allantoin, Citric Acid, Benzoic Acid, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Dehydroacetic Acid, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Potassium Sorbate, Tocopherol, Sorbic Acid, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate.

250ml.  Astma- allergi og svanemærket.

Ofte stillede spørgsmål

Alle DanaVets egne produkter er udviklet og produceret i Danmark på en fabrik som er IFS certificeret. For sikkerhedsanvendelsen af produkter til kunden og god fremstillingspraksis i produktionsfaciliteten. www.ifs-certificering.com

Generelt set, skal alle produkter der bære det Danske flag som DanaVets produkter gør, være produceret i Danmark.

DanaVets plejeprodukter, er miljøvenlige i det omfang som er muligt. Det vil sige, at ikke alle DanaVets produkter bære svanemærket, fordi de ikke kan opfylde svanemærkets krav til indhold. Det er et bevist valg, da vi vægter allergivenlighed, samt at produkterne er virk bare højest. Når det er sagt så arbejder vi hele tiden på, at forbedre produkterne i forholde til de nyeste studier inden for både allergi og miljøvenlighed. Det er lykkes os at få astma-og allergimærket vores klorhexidin shampoo fra næste produktion, det samme gælder vores ørerens, som ligeledes vil være mærket med astma- og allergimæreket (den blå krans) fra næste produktion. Svanemærket er noget vi konstant har øje på og vi arbejder på, vores mål er at alle DanaVets produkter sjak bære svanen, når kemien er udviklet til at kunne opnå samme effekt. Vores emballager er genanvendelig og alt emballage FSC mærket.   

Hvis produktet er i ubrudt emballage, er det muligt at returnere og få signe penge retur. Skriv på support@danavet.dk husk at oplyse ordre nummer. 

Produkterne kan godt anvendes på hamster og kaniner, men det er vigtigt at rådføre sig med dyrlægen først. Har dyret sår som skal vaskes, anbefaler vi at punkt vaske dyret hvis muligt, så ikke hele dyret gøres våd.

Har du købt et DanaVet produkt, som du efter afprøvning ikke er tilfreds med, kan du sende dine kommentar til os på Support@danavet.dk Herefter vil bede dig returnere produktet, hvorefter vi vil refundere købet.

Hvis der bestilles inden kl 12.00 om fredagen, er det muligt at få leveret via GLS pakkeshops, som tilbyder lørdags udbringning. Tjek evt. på GLS hjemmeside hvilke butikker der tilbyder lørdagslevering.

Uanset hvilket produkt der er tale om, så siddet vi klar på telefon, chat og mail for at hjælpe og vejlede omkring produkterne. Spørg endelig.

Telefon support: 30612695

Mail: support@danavet.dk 

Står du og mangler en vare til behandling AKUT, så ring til os på:                      Tlf.  30612695

Så finder vi den hurtigste løsning sammen. 

Afspil video

Om Danavet

Shampooerne er udviklet uden brug af parfume og indeholder kun mild konservering, samt skånsomme vaskeaktiver der beskytter hudens barrierer. Det gør shampooerne ideelle til lindring af hudproblemer som eksem, sår, rød hud, irriteret hud, skæl, tør hud, og mest af alt kløe.

Vi anbefaler at du snakker med din dyrlæge hvis der opstår hudproblemer. Flere dyreklinikker forhandler allerede DanaVets produkter og kan rådgive omkring hvilken der passer bedst til jer. Hvis der opstår spørgsmål så ring gerne på tlf. 30 61 26 95 så sidder vi klar til at rådgive.

Vær med til at gøre en forskel sammen med DanaVet. Bæredygtighed er til gavn for både dyr og mennesker. Derfor samarbejder vi udelukkende med leverandører, som kan garanter for kvalitet og bæredygtighed.

Det bedst mulige liv, gennem bæredygtig allergivenlig kvalitetspleje. Når du vælger DanaVet kan du gøre det med god samvittighed og med tanken om at du gør noget godt for vores verden.

Astma allergi
Logosamling fra lokale aktionsgrupper

Astma-Allergi Danmarks allergimærkning er din tryghed

Din garant for, at produktet er blevet vurderet grundigt og altid er uden parfume og andre ingredienser, som er kendt for at have en særlig allergirisiko.

Astma-Allergi Danmarks logo har i mange årtier været forbrugernes sikre pejlemærke. Logoet vil fortsætte som en hjælp til et allergivenligt produktvalg.

Astma-Allergi Danmark og allergimærkningen Den Blå Krans har altid været non-profit – og med de tre non-profit medlemsforeninger i ryggen er Asthma Allergy Nordic i samme stil forbrugernes mærke i modsætning til eksempelvis kommercielle mærker.

Allergivenlig Shampoo til katte            DKK 189.95

5% rabat ved køb af 2
10% rabat ved køb af 3+

DanaVet ønsker at gøre en forskel.  men for verden. Vi skaber produkter, der tager hensyn til mennesker, dyr og miljø. Udviklet og produceret i Danmark. Ikke kun for dig, og dit dyr men for verden.